Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΣΤΟ ΤΟΡ-10 ΤΩΝ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ Ο ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ!



Πολύ σημαντική διάκριση για τον Μασουακού να συγκαταλέγεται από το France Football στις δέκα πιο... ηχηρές μεταγραφές που έγιναν το 2014.

Πέραν του Γάλλου αμυντικού του Ολυμπιακού, αυτοί που έκαναν... αίσθηση με τη μετακίνησή τους, είναι οι Μενέζ, Χάμες Ροντρίγκες, Βαλμπουενά, Κρισόβιακ, Σακό, Κολοντζιέσζακ, Οσπίνα, Μπακαμπού και Φιλίπ Τζόρτζεβιτς.

Με λίγα λόγια, το περιοδικό αναφέρεται στις δέκα σπουδαιότερες μεταγραφές που έγιναν από τη Γαλλία προς άλλες χώρες.

Η αναφορά για τον Μασουακού γράφει συγκεκριμένα... «Υποβιβάστηκε με τη Βαλενσιέν και ο Αρτούρ Μασουακού δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ, μόλις στα 20 του χρόνια, για να δώσει νέο νόημα στην καριέρα του. Αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την ομάδα του Πειραιά. Ο πιο χρησιμοποιημένος παίκτης στην ομάδα (27 παιχνίδια, 26 βασικός), ανακηρύχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο τέλος, έδωσε τέσσερις ασίστ και ήταν βασικός σε όλη τη διάρκεια της σεζόν για την ομάδα του», γράφει το κείμενο και συνεχίζει.

«Έπαιξε επίσης σε όλα τα παιχνίδια του Champions League (1 γκολ) και τα δύο παιχνίδια στο Europa. Παρακολουθείται από τη Ρόμα ειδικότερα, οι ιθύνοντες την ομάδα του ανανέωσαν το συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019, με την καλή αύξηση να είναι το κλειδί. Καλή δουλειά...».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :