Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΙΔΟ!



Παραπάνω από έναν χρόνο διαρκεί η... διαμάχη της Τίγκρες με τον Άλαν Πουλίδο και ο πρόεδρος του μεξικανικού συλλόγου τον κάλεσε να... επιστέψει στην ομάδα.

Η υπόθεση αυτή έχει κουράσει την ομάδα και ο Αλεχάντρο Ροντρίγκεζ κάλεσε τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, που πλέον αγωνίζεται με ειδική άδεια της FIFA στον Λεβαδειακό, να επιστρέψει στην Τίγκρες και θα παραχωρηθεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

«Θα τον πουλήσουμε, δεν είναι πρόβλημα. Αλλά σκεφτείτε ποιος είναι ο Άλαν Πουλίδο. Γιατί δεν έρχεσαι; Η Τίγκρες δεν θα σε δέσει. Θα συστηθείς, θα προπονείσαι μέχρι να μπορείς να πάρεις μεταγραφή. Αλλιώς ποιος θα σε αγαπάει;», ανέφερε ο Ροντρίγκεζ.

Πάντως, στις 4 Ιουνίου θα εκδικαστεί στο CAS εκ νέου η υπόθεση για το συμβόλαιο του Πουλίδο με την Τίγκρες και οι Μεξικανοί είναι αισιόδοξοι ότι θα δικαιωθούν εκ νέου.

«Εχουμε παρουσιάσει πολλά στοιχεία, στοιχεία κάθε είδους, από το Α ως το Ω της υπόθεσης, ενώ η άλλη πλευρά έχει αποδειχτεί αδύναμη», σημείωσε ο πρόεδρος της Τίγκρες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :