Σάββατο 23 Μαΐου 2015

«ΕΚΛΕΙΣΕ» ΣΑΜΠΑΛΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!



Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γιουσούφ Σαμπαλί, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γαλλικός Τύπος. Περίπτωση… Μασουακού ο Γάλλος μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αν και στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει ότι οι μεταγραφικές υποθέσεις θα τεθούν επί... τάπητος μετά τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου με την Skoda Ξάνθη, δημοσιεύματα από τη Γαλλία αναφέρουν ότι χθες οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν τον Γιουσούφ Σαμπαλί.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μοιάζει με τον Αρτούρ Μασουακού, αφού αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της άμυνας και το καλό του πόδι είναι το δεξί.

Για αυτό τον λόγο δεν είναι λίγες οι φορές που παίζει και ως δεξί μπακ. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται από το 2013 με τη μορφή δανεισμού στην Εβιάν από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 29 αγώνες και, μάλιστα, στο ενεργητικό του είχε και μία ασίστ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Για τον Σαμπαλί είχε γράψει το «France Football» πριν από λίγο καιρό πως απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας και τώρα φαίνεται πως ο παίκτης έκλεισε οριστικά στην ομάδα του Βίτορ Περέιρα.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :