Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΕΤΣΙ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΡΟΥΝΤΙ!



Ευκαιρία για τη Ρεάλ να κατακτήσει τον τίτλο χαρακτήρισε το σημερινό τελικό με τον Ολυμπιακό ο Ρούντι Φερνάντεθ, αλλά εξήρε το μαχητικό πνεύμα των ερυθρόλευκων.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ βλέπει ως μεγάλη ευκαιρία τον τελικό της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό για τη Ρεάλ, αλλά αντιλαμβάνεται πως δεν θα είναι εύκολο το έργο της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό, εδώ στη Μαδρίτη με τον κόσμο μας. Είναι ευκαιρία για μας και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Έχουμε αυτοπεποίθηση, ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα μαχητική, που παίζει δυνατά από την αρχή ως το τέλος. Έχει μεγάλη σημασία να παίξουμε καλή άμυνα, ακόμη καλύτερη σε σχέση με τον ημιτελικό. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να κατακτήσεις αυτόν τον τίτλο. Για μας είναι η τρίτη συνεχής παρουσία μας σε τελικό και αυτή τη φορά θέλουμε τον τίτλο», ανέφερε ο Ισπανός αστέρας.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :