Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ!



Έξω φρενών ο Νίκος Αλέφαντος στστη στήλη του στο "sportdog.gr" με τις γελοιότητες της Ξάνθης. Τι "εγκλήματα" έκαναν και ποιος τους ξεφτίλισε; "Στημένος και ο Μέσι; Αφήστε ήσυχο τον Ολυμπιακό"!

Αναλυτικά:

Πριν πιάσω τον τελικό του Κυπέλλου, να πω κάτι άλλο. Θυμάστε που έλεγα πριν λίγο καιρό ότι μόνο οι άσχετοι από ποδόσφαιρο βλέπουνε παντού στημένα και βρομιές, και ότι δεν κοιτάνε τι γίνεται στο εξωτερικό, ότι είναι νόμος του ποδοσφαίρου η αδιάφορη ομάδα να μην έχει κίνητρα, αντίθετα όποια ομάδα καίγεται έχει κίνητρα και τα καταφέρνει ακόμα κι αν είναι ομαδίτσα.

Είδαμε λοιπόν τώρα την Μπαρτσελόνα, νίκαγε 2-0 τη Λα Κορούνια, με Μέσι μέσα, και στο άψε σβήσε έγινε 2-2. Μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Και σώθηκε η Λα Κορούνια! Δηλαδή τι πρέπει τώρα, να βοά όλη η Ισπανία και να κατηγορεί την Μπαρτσελόνα για στημένη; Στημένος ο Μέσι; Αφήστε ήσυχο τον Ολυμπιακό, άξια και δίκαια πήρε το νταμπλ.

Και έκανε πολύ καλά ο Κοντονής και πήγε στον τελικό να δει από κοντά πώς πανηγυρίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού τα τρόπαια. Δηλαδή ποια άλλη ελληνική ομάδα άξιζε το πρωτάθλημα, ποια άλλη ελληνική ομάδα άξιζε το κύπελλο;

Ποδόσφαιρο αντάξιο δεν έπαιξε φέτος ο Ολυμπιακός, δεν μας ευχαρίστησε, αλλά πήρε το νταμπλ και το πήρε άξια και δίκαια.

Ας πρόσεχε η Ξάνθη. Άκουγα κάτι γελοιότητες στις δηλώσεις "δεν πειράζει, θα μάθουμε από τα λάθη μας" και άλλα τέτοια. Τι δεν πειράζει ρε! Πρώτη φορά πήγατε σε τελικό και θα κάνετε άλλα 20 χρόνια να ξαναπάτε σε τελικό! Χάσατε την ευκαιρία του αιώνα. Πού θα ξαναβρείτε τόσο κακό Ολυμπιακό όπως ήταν στο α΄ ημίχρονο; Δεν είστε καλύτερη ομάδα ούτε από τον Παναθηναϊκό, ούτε από τον ΠΑΟΚ, ούτε από τον Ατρόμητο, ούτε από τον Αστέρα Τρίπολης. Τελικό θα ξαναδείτε σε 10 χρόνια και αν.

Έγιναν εγκλήματα από την Ξάνθη σε αυτόν τον αγώνα. Και δεν φταίει μόνο ο Μπέρτος για το λάθος που έκανε. Δίπλα στον Χάρα ήταν ο Καρυπίδης και ο Γούτας, τι έκαναν, κοιμήθηκαν. Επίσης στο γκολ του Τσόρι, τι κάνατε, κοιμηθήκατε ξανά. Σας ξεφτίλισε ο Τσόρι. Όχι μόνο τέχνη αλλά και νταηλίκι, ούτε φάουλ δεν μπορέσατε να του κάνετε, δεν έπεφτε κάτω. Άδειασε τον Μπέρτο και τον Παπαστεργιανό, μετά ο Γούτας φοβήθηκε το πέναλτι, πάρε το εξαιρετικό πλασέ, τελείωσε το ματς.

Το έγκλημα στην Ξάνθη άρχισε από τη σύνθεση. Κατέβηκε χωρίς σέντερ φορ, ψόφιος ήταν σε αυτή τη θέση ο Κλέιτον. Πάρτι έκαναν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού. Αντίθετα όταν μπήκε ο Καπετάνος μέσα, έφερε ανακατωσούρα. Όπως ήτανε η αρχική σύνθεση της Ξάνθης, πέντε ώρες να έπαιζε με τον Ολυμπιακό γκολ δεν θα έβαζε. Και το γκολ το έβαλε μόλις έγινε η αλλαγή.

Αργή η Ξάνθη μπροστά, πώς να πιεστούν έτσι ο Σιόβας με τον Μποτία. Αργός ο Κλέιτον, σιγά τα ωά ο Βασιλακάκης από πίσω του, αναιμικός.

Δεν θες τον Καπετάνο μέσα; Βάλε τον Σολτάνι φορ που είναι γρήγορος και πίσω του τον Κλέιτον. Δεν τράβηξε και ο Λουσέρο, με τέτοια σύνθεση και με χαφ Παπαστεργιανό, Ομποντό πώς να πάρεις Κύπελλο;

Το β΄ ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος του Ολυμπιακού. Δεν φαινόταν γενικώς σε όλο το ματς ότι η Ξάνθη μπορούσε να απειλήσει τον Ολυμπιακό. Ακόμα και στο α΄ ημίχρονο που ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός.

Πολύ καλύτεροι αντίπαλοι ήταν στους τελικούς ο Αστέρας Τρίπολης του Τσιώλη και ο Ατρόμητος. Αυτόν τον τελικό θα τον ξεχάσουμε εύκολα, το μόνο που θα θυμόμαστε είναι η γκολάρα του Τσόρι.

Ο Ολυμπιακός οπωσδήποτε χρειάζεται σέντερ μπακ καλό και χάφαρο και γκολτζή γρήγορο που να σκοράρει. Ο Χάρα εμφανίζεται βελτιωμένος αλλά με αντίπαλα καλά στόπερ θα δεινοπαθεί. Πιστεύω ότι ο Μαρινάκης με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είπε ότι θα κάνει, θα ρίξει λεφτά στην ομάδα και θα καλύψει τα αγωνιστικά κενά που υπάρχουν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :