Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ!



Όπως και να το κάνεις, είναι πραγματικά μοναδικό να βλέπεις έναν τόσο νεαρό αθλητή να δακρύζει με την απώλεια ενός ευρωπαϊκού τίτλου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όμως, δεν στέκεται μόνο εκεί, τονίζει πως θέλει το πρωτάθλημα και μιλάει για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ κόντρα στον Αντρέι Κιριλένκο, αλλά και το σημερινό με αντίπαλο τον αδερφό του.

«Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Κανείς δεν θέλει να χάνει, μακάρι να με αξιώσει ο θεός να παίξω και σε άλλο Final 4», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαστε επαγγελματίες, μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Κάναμε μία καταπληκτική πορεία στην Ευρωλίγκα, είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για τους εαυτούς μας. Θα είναι κρίμα για την προσπάθεια αν η χρονιά τελειώσει χωρίς τίτλο, αλλά αν τελειώσουμε με τίτλο, θα είναι μία πετυχημένη σεζόν».

Για το ότι έπαιξε αντιμέτωπος με τον Κιριλένκο, στον ημιτελικό του Final 4: «Είναι μεγάλη εμπειρία και μεγάλη πρόκληση που έπαιξα με τον Κιριλένκο. Όταν είσαι νέος, παίζεις για να δείξεις ότι αξίζεις».

Για το ότι έπαιξε αντίπαλος με τον αδερφό του στο σημερινό παιχνίδι με τον Κόροιβο: «Είναι ξεχωριστή στιγμή. Με το που μπήκα στο γήπεδο, είδα ότι με μάρκαρε ο αδερφός μου, ήταν δύσκολο να παίξω σκληρά. Μετά από μερικά χρόνια θα κοιτάμε πίσω και θα λησμονούμε αυτές τις στιγμές».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :