Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΟΙ ΦΗΜΕΣ... ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΪΑΝΤ!



Η σεζόν 2015/16 θα είναι η τελευταία στην καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ, όπως αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ των Λος Άντζελες Λέικερς, Μιτς Κιούπτσακ!

Από φήμη γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα! Ο Κόμπι Μπράιαντ αναμένεται να πει... «αντίο» στα παρκέ στο τέλος της σεζόν 2015/16, όπως αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς, Μιτς Κιούπτσακ, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «SiriusXM NBA Radio»!

Ο «Μπλακ Μάμπα» προτίθεται να εξαντλήσει την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, αξίας 25 εκατ. δολαρίων: «Μου έχει αφήσει ενδείξεις πως αυτό ήταν», δήλωσε αρχικά ο Κιούπτσακ αναφερόμενος στον Κόμπι και πρόσθεσε:

«Πρώτα απ’ όλα, αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του. Δεν υπάρχουν συζητήσεις για το μέλλον και δεν νομίζω να υπάρξουν», κατέληξε ο τζένεραλ μάνατζερ των «Λιμνανθρώπων».

Ο Κόμπι διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του και ο επόμενος θα είναι ο 20ός του χρόνος στην ομάδα του Λος Άντζελες.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :