Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ... «ΣΥΓΝΩΜΗ» ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ



Ο Χρήστος Πανόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Skoda Ξάνθης, μετά την ήττα 3-1 στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, από τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας της ακριτικής ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία των φιλάθλων της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, για την κατάκτηση του τίτλου, μέσω ανακοίνωσης

Χαρακτηριστικά, ο Πανόπουλος τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φανταστικούς φίλους μας που έκαναν εκατοντάδες χιλιόμετρα ξοδεύοντας χρόνο, ψυχή και χρήμα προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω, είναι να τους ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για την απογοήτευση που τους δώσαμε».

Η ανακοίνωση της ακριτικής ΠΑΕ για τον τελικό αναφέρει: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :