Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΖΕΝΟΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ... ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ



Επαφές με τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει η Τζένοα προκειμένου να αποπληρώσει το χρέος που έχει μείνει από τη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη.

Η ιταλική ομάδα οφείλει το ποσό των τεσσάρων εκατ. ευρώ στους ερυθρόλευκους και σύμφωνα με τα όσα γράφει ο «Γαύρος», έκανε μια πρόταση στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Πρότεινε λοιπόν την αποπληρωμή του χρέους σε δόσεις, ώστε να ξεχρεώσει, κάτι το οποίο, πάντως, δεν δέχτηκαν στον Ολυμπιακό, με τους Ιταλούς να βρίσκονται πλέον σε διαπραγματεύσεις για να βρουν μια λύση, σύμφωνα άντα με το δημοσίευμα.

Αξίζει να τονιστεί πως στην πρόταση που έκαναν, δεν έβαλαν στο τραπέζι κάποια ανταλλάγματα, ονόματα ποδοσφαιριστών δηλαδή, αλλά μόνο έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να ξεχρεώσουν τον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί επίσης πως η Τζένοα δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε, καθώς έχει πάρει απαγορευτικό από την UEFA για τη συμμετοχή της στο Europa League της νέας σεζόν, όπως έχουμε αναφέρει.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :