Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

«ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»



Το όνομα του Ρομπίνιο βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες ψηλά στο επίκεντρο, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μίλαν σε δηλώσεις που παραχώρησε σε διεθνή ΜΜΕ, παρουσιάστηκε θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στους νταμπλούχους Ελλάδας!

Μάλιστα, ο διεθνούς φήμης παίκτης είχε μόνο κολακευτικά λόγια να πει για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν ως πολύ καλό... «διαπραγματευτικό ατού» τη σίγουρη παρουσία τους στους ομίλους του Champions League και την επόμενη σεζόν.

Με τον Ρομπίνιο να τονίζει ότι καθοριστικό ρόλο στην απάντηση που θα δώσει, θα διαδραματίσει το ύψος της οικονομικής προσφοράς που θα του κατατεθεί.

«Εξαρτάται από την οικονομική προσφορά που θα γίνει», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ρομπίνιο στην ιστοσελίδα «insidefutbol.com» σε ερώτηση αναφορικά με τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ενδιαφέρεται για μένα η ελληνική ομάδα. Θα δούμε τι μπορεί να μου δώσει το ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν. Η Ελλάδα είναι μία εξαιρετική χώρα και ένα όμορφο μέρος για να μείνεις».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :