Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

«ΜΠΗΧΤΕΣ» ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ ΚΑΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΙΓΚΡΕΣ



Συνάντηση με δικηγόρο του Ολυμπιακού, αποκάλυψε πως είχε ο πρόεδρος της Τίγκρες, που δεν έκρυψε την πεποίθησή του για... ερυθρόλευκη εμπλοκή στην μεταγραφή του Μεξικανού στον Λεβαδειακό.

Το θέμα του Άλαν Πουλίδο επανέφερε στην επικαιρότητα ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάνδρο Ροντρίγκεζ, που σε δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθησή του πως, πίσω από την απόκτηση του Μεξικανού από τον Λεβαδειακό, κρύβεται ο Ολυμπιακός.

«Η όλη κατάσταση είναι περίεργη. Αναφέρομαι κυρίως στο γεγονός ότι μια ομάδα σαν αυτή (Λεβαδειακός), χωρίς να εξετάσω καν αν στην συνέχεια δεν κατάφερε να μείνει στην μεγάλη κατηγορία, βγήκε μπροστά, διεκδίκησε και απέκτησε αυτόν τον παίκτη. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι από πίσω είναι άλλη ελληνική ομάδα, που έδωσε χρήματα» τόνισε ο πρόεδρος της Τίγκρες.

Μάλιστα, όταν τον ρώτησε δημοσιογράφος «Ποιά είναι η ομάδα; Ο Ολυμπιακός;», αποκάλυψε:

«Α, μάλιστα, είπατε εσείς το όνομα. Θυμάμαι, λοιπόν, τώρα ένα περιστατικό που είχε συμβεί τον Ιανουάριο του 2013. Συνάντησα τον δικηγόρο του Ολυμπιακού σε μια εκδήλωση της FIFA. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ σωστός. Του ανέφερα, λοιπόν, ότι ακούγεται πως έχει γίνει προσέγγιση του ποδοσφαιριστή και τον ενημέρωσα ότι έχουμε συμβόλαιο μαζί του και δεν μπορούν να συζηtήσουν τίποτα. Μου απάντησε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια σοβαρή ομάδα και ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Από όσο ξέρω αυτός ο δικηγόρος δεν είναι πια στην ομάδα»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :