Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΑΥΤΟΝ ΧΡΙΖΟΥΝ... ΑΝΤΙ-ΝΤΑΡΝΤΕΝ! *BINTEO*



Τις υπηρεσίες του Βλάντιμιρ Μίτσοφ φέρεται να θέλει να εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σκέφτεται να αντικαταστήσει τον Τρεμέλ Ντάρντεν, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η ιστοσελίδα krepsinis.net, η οποία κάνει λόγο πως το επιτελείο του Θρύλου δεν έχει μείνει ευχαριστημένο από την απόδοση του Αμερικανού και αυτός είναι ο λόγος που κοιτάζει τον Σέρβο της Γαλατάσαραϊ.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να αντικαταστήσει τον Ντάρντεν με τον Μίτσοφ», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Ο Μίτσοφ ενδέχεται του χρόνου να μετακινηθεί σε μια από τις δυνατότερες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο 30χρονος, ύψους 2.01μ., θα πάει στους δύο σερί φορές πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι προτίθενται να παραχωρήσουν τον Τρεμέλ Ντάρντεν».

Καταλήγοντας το δημοσίευμα, γράφει. «Η Γαλατά σκοπεύει να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και θα του κάνει πρόταση. Προηγουμένως, ενδιαφερόταν και η Μπαρτσελόνα για τον παίκτη. Φέτος, στην Ευρωλίγκα ο Μίτσοφ είχε 9.9 πόντους μ.ό., τρία ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά αγώνα».

Δείτε το βίντεο με το focus της Euroleague στον Μίτσοφ :



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :