Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η... ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΦΟΥΣΤΕΡ!



Άμεση ήταν η αντίδραση του Κώστα Καραπαπά στα σενάρια περί… εμπλοκής της ΑΕΚ στην υπόθεση του Νταβίντ Φουστέρ.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη (21/5) ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο, τόσο από την πλευρά της Ένωσης, όσο και από αυτήν του παίκτη, προέκυψε διάψευση. Μάλιστα, ο Νταβίντ Φουστέρ με μήνυμά του στο facebook τόνισε πως για τον ίδιο στην Ελλάδα υπάρχει ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός και μάλιστα ήταν έξαλλος με όλα αυτά (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, έδωσε την δική του… απάντηση στις φήμες, χαρακτηρίζοντας τις μεθόδους ως υποχθόνιες, αναχρονιστικές και… Μελισσανίδειες!

Χαρακτηριστικά, έγραψε: «Μερικοί με υποχθόνιες και αναχρονιστικές μεθόδους (Μελισσανίδειες για να γίνω αντιληπτός) νομίζουν ότι θα μας αποσυντονίσουν! Λάθος κάνουν πάλι! Απλά γελάμε μαζί τους ξανά...Όλοι στο ΟΑΚΑ για τη μάχη του Κυπέλλου. Τα υπόλοιπα τα είπε ο David...».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :