Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΣΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ! (ΡΗΟΤΟ)



Στη Βαρσοβία διεξήχθη ο τελικός του Europa League ανάμεσα σε Ντνίπρο και Σεβίλλη, με τους Ουκρανούς να είναι αυτοί που είχαν αποκλείσει τον Ολυμπιακό από την φάση των «32» της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως βρίσκονταν στον τελικό του Europa League, αφού δεν θα μπορούσαν να μην έχουν άνθρωπο σε ένα τόσο σπουδαίο ευρωπαϊκό γεγονός.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρέθηκε στο γήπεδο όπου φιλοξενήθηκε ο τελικός. Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε το παρών και είχε την ευκαιρία να κάνει τις επαφές του με κορυφαία στελέχη των δύο συλλόγων και όχι μόνο.

Παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Μισέλ Πλατινί και τον γενικό γραμματέα Τζιάνι Ινφαντίνο, αντίστοιχα.

Σε αυτά τα ματς, άλλωστε βρίσκεται η αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μην έχει δικό του άνθρωπο. Ο Καρεμπέ παρακολούθησε την μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ντνίπρο και μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια μέσω των social media τόσο στους νικητές όσο και στους ηττημένους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :