Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΤΟΥΣ... ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!


Τους... αποστόμωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου για την... περίφημη, όπως εξελίχθηκε, χειρονομία του Βασίλη Σπανούλη στο ματς του ΟΑΚΑ!

"Δικαιούμασταν 100% την νίκη. Παίξαμε καλύτερα σε όλο το ματς και κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό, χαμηλά στο σκορ. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο. Ο Παναθηναϊκός έβαλε 34 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 32 στο δεύτερο, δεν τους αφήσαμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα μικρό προβάδισμα ελέγχοντας τον ρυθμό. Το ξέσπασμα της τρίτης περιόδου μας έδωσε μια διαφορά που την κρατήσαμε μέχρι τέλος. Είχαμε κατάλληλες λύσεις και κερδίσαμε δίκαια. Είναι μια μεγάλη νίκη για μας. Παίρνουμε το πλεονέκτημα έδρας αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί, είμαστε μέσα στους στόχους μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό

Περίμενα ερώτηση για τον Σπανούλη, αλλά περίμενα και ερώτηση όταν όλο το γήπεδο καταφερόταν παλαιότερα κατά όλων των παικτών του Ολυμπιακού, η οποία δεν έγινε. Δεν έγινε άσεμνη χειρονομία. Το να πιάσεις τα αυτιά σου δεν είναι ασεμνη χειρονομία. Όταν παίζεις με 200 σφυγμούς θα έχεις και μια αντίδραση. Όπου κι αν έπαιξε ο Σπανούλης έχει δείξει ποιο είναι το ήθος του και η αξία του. Νομίζω δεν προκάλεσε καθόλου με αυτή την χειρονομία του. Το κάνει και ο Ρονάλντο στη Ρεάλ.

Ο Ντάρντεν είναι ένας παίκτης κλειδί για εμάς. Μάρκαρε τον Τόμας στην σειρά με την Μπαρτσελόνα αποτελεσματικά. Η προσφορά του Ντάρντεν είναι μεγάλη. Όπως και στο ματς του πρώτου γύρου μάρκαρε τον Διαμαντίδη και είναι ένας παίκτης κλειδί. Επιθετικά υπάρχουν βραδιές που είναι πολύ καλός, όπως σήμερα κι άλλες που δεν είναι. Μας ενδιαφέρει να είναι σταθερός στην άμυνα, που είναι.

Το είπα και στα αποδυτήρια. Ναι μεν πήραμε το πλεονέκτημα αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά μέχρι το τέλος", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :