Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΑΣΗΜΑΚΗ : ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!



Με 2-0 προηγείται στη σειρά των τελικών κόντρα στη Βουλιαγμένη η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία αύριο παίζει το τρίτο παιχνίδι, το οποίο όλοι ελπίζουν να είναι και το τελευταίο, κάτι που θα σημαίνει πως ο Θρύλος θα έχει κατακτήσει τον τίτλο.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, το osfp.gr, η Ασημάκη ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για να φτάσει στη νίκη, καθώς η Βουλιαγμένη παίζει το τελευταίο της χαρτί.

«Το αυριανό παιχνίδι είναι ένας τελικός για εμάς. Θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε τη νίκη. Το προηγούμενο ματς που κερδίσαμε στην έδρα της Βουλιαγμένης ήταν πολύ σημαντικό παρότι δεν πιάσαμε καλή απόδοση. Τώρα όμως παίζουμε στην έδρα μας η οποία μας δίνει μεγάλη δύναμη. Στο Παπαστράτειο δεν έχουμε χάσει από κανέναν και έχουμε κερδίσει μεγάλες ομάδες. Θα τα δώσουμε όλα την Τρίτη γιατί και η Βουλιαγμένη θα το παλέψει αφού είναι η τελευταία της ευκαιρία», ήταν τα λόγια της.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :