Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΘΕΛΟΥΝ... ΜΕΓΙΕΡΙ ΣΤΟΝ «ΑΣΟ»!



Την περίπτωση του 25χρονου Ούγγρου τερματοφύλακα, Μπάλας Μέγιερι, φέρεται να εξετάζει ο ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας orange-news.net.

Ο Μέγιερι έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον οποίο άνηκε για μια πενταετία, μετρώντας και 45 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας έχει και παραστάσεις τόσο από αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και του Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα, στη δεύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, τη σεζόν 2011-12, λίγο έλειψε να γίνει ήρωας των ερυθρόλευκων, όταν στον επαναληπτικό αγώνα με τη Μέταλιστ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», απέκρουσε πέναλτι κι ενώ οι ερυθρόλευκοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 (είχαν νικήσει και εκτός έδρας 1-0).

Ωστόσο, οι Ουκρανοί κατάφεραν στο τελευταίο δεκάλεπτο να πετύχουν δύο γκολ, να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν αυτοί την πρόκριση για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :