Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΣΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΤΣΟΡΙ!



Στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, στο γήπεδο των Περιβολίων στα Χανιά, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ έφτασε τις 30 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα και είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού με τα περισσότερα ματς στη Superleague 2014-15.

Παράλληλα, ο Αργεντίνος «μαέστρος» των πρωταθλητών Ελλάδας συμπλήρωσε και 80 επίσημα ματς με τη φανέλα του Θρύλου τα δύο χρόνια που αγωνίζεται στο Λιμάνι. Πέρσι είχε στο ενεργητικό του 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος έφτασε τα 42 στην Κρήτη και έχει ένα ακόμα, τον τελικό του κυπέλλου για να αυξήσει κατά μια παραπάνω τις συμμετοχές του.

Ηγέτης του Ολυμπιακού καθώς φέτος έχει και διψήφιο αριθμό σε ασίστ, αλλά έχει σημειώσει και πολλά γκολ τα οποία έδωσαν πολύτιμους πόντους και νίκες στον Θρύλο, στη διαδρομή για ένα ακόμα νταμπλ, καθώς μετά το πρωτάθλημα σειρά έχει και η δεύτερη, τη τάξει, διοργάνωση εντός συνόρων.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :