Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΑΤΑΚΑ... «ΦΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΦΕΝΕΡ!



Πρώτο θέμα στην Τουρκία είναι η ατάκα που ειπώθηκε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το μέλλον του στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ μετά το τέλος της σεζόν…

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατάφερε να οδηγήσει τη Φενέρ στο πρώτο Final-4 της ιστορίας της, ωστόσο περιορίστηκε στην τέταρτη θέση και δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφραζαν την άποψη ότι ο Σέρβος τεχνικός θα αποχωρήσει από την Τουρκία.

Την ίδια ώρα, στη γειτονική χώρα, τα περισσότερα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ομπράντοβιτς είναι έτοιμος να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο, αφού το υπάρχον τελειώνει το καλοκαίρι, και να συνεχίσει να δουλεύει στον πάγκο της Φενέρ.

Ως επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων, ήρθε η ατάκα του Αζίζ Γιλντιρίμ, προέδρου της τουρκικής ομάδας. «Θα έπρεπε να βρούμε έναν Ομπράντοβιτς και στο ποδόσφαιρο και αυτό σκοπεύω να κάνω», είπε χαρακτηριστικά δίνοντας το... στίγμα του τόσο για τη μπασκετική ομάδα όσο και για αυτή του ποδοσφαίρου που δύσκολα θα προλάβει την ανατροπή και την κατάκτηση του τίτλου, αφού προπορεύεται η Γαλατάσαραϊ δυο αγωνιστικές πριν το τέλος…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :