Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ... ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟΝ ΡΟΜΠΙΝΙΟ!



Ο Ολυμπιακός κάνει τα πάντα για το τεράστιο deal και πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" από τη Βραζιλία μιλούν για πρόταση μαμούθ στον Ρομπίνιο!

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την υπέρβαση και φουλάρει για τη μεταγραφή που θα προκαλέσει τεράστια αίσθηση! Ο Ρομπίνιο απέρριψε την πρόταση της Σάντος, πιέζει για την επιστροφή του στην Ευρώπη και οι ερυθρόλευκοι είναι ψηλά στη λίστα του.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες ανέβηκαν ακόμα περισσότερα, καθώς οι πληροφορίες από τη Βραζιλία τονίζουν πως οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν δελεαστική πρόταση, ώστε να τον πείσουν να μετακομίσει στο Λιμάνι.

Οι συμπατριώτες του προχωρούν το θέμα και κάνουν λόγο πως ο Ολυμπιακός έχει μπει πολύ δυνατά στη μάχη της απόκτησης του 31χρονου και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και η απάντησή του, δίνοντας μάλιστα σημαντικές πιθανότητες για την οριστικοποίηση του deal.

Τη δεδομένη στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνουν κάτι, τηρούν σιγή ιχθύος και προσπαθούν να κινηθούν αθόρυβα γα να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :