Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ!



Ήταν μία από τις πιο σημαντικές στιγμές αυτού του Φάιναλ Φορ. Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού συναντήθηκαν για πρώτη φορά, μετά το 2011, με τον Γιάννη Μπουρούση.

Την πρώτη τους επαφή, μετά το 2011, όταν και χώρισαν οι δρόμοι τους λόγω των γνωστών γεγονότων, είχαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο διεθνής άσος, μετά τη λήξη της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού, πριν από τον αυριανό μεγάλο τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν η στιγμή που ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της "βασίλισσας" έμπαινε στο παρκέ για να κάνει τα πρώτα του σουτάκια και …έπεσε πάνω στους ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ. Μάλιστα το κλίμα ανάμεσα στους τρεις άνδρες ήταν αρκετά ζεστό.

Ο Γιάννης Μπουρούσης από την πλευρά του θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στα αφεντικά του Ολυμπιακού, λέγοντας… "Συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχετε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Σας έψαχνα αρκετό καιρό για να σας το πω, αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη ευκαιρία", είπε και στο τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον αυριανό τελικό.

Τότε, ένας εκ των αδερφών Αγγελόπουλων, απάντησε με εμφανή διάθεση για χιούμορ, ότι… "Τι καλή επιτυχία, ρε Γιάννη; Αντίπαλοι παίζουμε!".


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :