Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΒΟΡΟΝΤΣΕΒΙΤΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ



Ανεξήγητη παραμένει για τους Ρώσους η νέα ήττα από τον Ολυμπιακό.

«Δεν είναι φοβία, ούτε ψυχολογικό το πρόβλημα. Ίσως οφείλεται στην κούραση, αφού είμαστε στο τέλος της σεζόν», εξήγησε αρχικά ο Αντρέι Βοροντσέβιτς και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι είναι λογικό να αναρωτιούνται «πώς και γιατί;». Μάλλον μείναμε από συγκέντρωση και αυτό δεν είναι αρκετό απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες έβαλαν μεγάλα σουτ, κάτι που δεν έκαναν στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έστω κι έτσι, δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι καταφέραμε εμείς. Στην προκειμένη, τι δεν καταφέραμε», δήλωσε αρχικά ο Ρώσος φόργουορντ στο «r-sport».

«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει πάντα υψηλούς στόχους. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορούμε να πούμε ότι η χρονιά είναι αποτυχημένη. Προκριθήκαμε στο Final Four και αντιμετωπίσαμε δυνατές ομάδες, που πρωταγωνιστούν στην Euroleague και ξέρουν ότι παίζουν τη ζωή τους σε έναν αγώνα do-or-die.

Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό ωστόσο η χρονιά δεν κρίνεται αποτυχημένη», κατέληξε.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :