Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΕΤΣΙ... ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο OTE TV! ΤΟ TRAILER... *ΒΙΝΤΕΟ*



Αύριο διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και Ξάνθης και ο OTE TV ανακοίνωσε πως θα καλύψει τηλεοπτικά τον τελικό, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο της προαναγγελίας!

Αναλυτικά:

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV. Η ώρα για τον μεγάλο τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας έφτασε. Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος επιθυμεί να ζευγαρώσει τις επιτυχίες του και με την κατάκτηση του 27ου Κυπέλλου. Η SKODA Ξάνθη δίνει το «παρών» για πρώτη φορά σε τελικό, με την ακριτική ομάδα να ετοιμάζεται πυρετώδες για το κρισιμότερο παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου. Το ματς μεταδίδεται live αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV μέσω του OTE Sport 3 HD σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και σχόλιο Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Πριν το σφύριγμα του διαιτητή στις 18:30 και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» θα ξεκινήσει το pre game σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, και θα συνεχιστεί ως post game μετά τη λήξη του τελικού με εκτενή ρεπορτάζ σε απευθείας σύνδεση από το ΟΑΚΑ όπου θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο ο Γιώργος Θαναηλάκης, τη στέψη του/της Κυπελλούχου και όλο το παρασκήνιο από τις επίμαχες φάσεις που έκριναν τον τελικό.

Στους καλεσμένους οι προπονητές Μαρίνος Ουζουνίδης, Γιάννης Μαντζουράκης, ο Θανάσης Κωστούλας που έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, ο σόουμαν και παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος ενώ θα μιλήσει live στην κάμερα του ΟΤΕ TV και ο εκλέκτορας της Εθνικής Σέρχιο Μαρκαριάν. Συνάμα, θα προβληθούν συνεντεύξεις των δύο προπονητών Βίτορ Περέιρα, Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς και του Αργεντινού σταρ Τσόρι Ντομίνγκες ενώ υπάρχει και ρεπορτάζ με οδοιπορικό στην πανέμορφη πόλη της Ξάνθης.

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :