Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Road to Madrid : ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ; *ΒΙΝΤΕΟ*



Ο Ολυμπιακός μετά το κακό του ξεκίνημα στη σεζόν με την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το προημιτελικό του κυπέλλου, κατάφερε να... γυρίσει τον διακόπτη και να επανέλθει στις επιτυχίες.

Το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο μιλούν οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Γιώργος Πρίντεζης για το πως ακριβώς κατάφερε ο Θρύλος να ξεχάσει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και να φτάσει στο Final 4 της Μαδρίτης.

Αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως: «Για μένα εκείνο το βράδυ ήταν από τα χειρότερα επαγγελματικά μου βράδια της καριέρας μου ως τώρα. Αλλά παρόλα αυτά η ομάδα βρήκε το ψυχικό σθένος. Μας μάζεψε ο αρχηγός και μας είπε κάθε εμπόδιο για καλό και σίγουρα αυτή η χρονιά που ξεκίνησε πολύ άσχημα να καταλήξει σε κάτι καλό. Ευτυχώς με τον κόουτς Σφαιρόπουλο, ο οποίος μας μετέδωσε την φιλοσοφία του, κάναμε ένα πολύ καλό μείγμα. Βάλαμε το κεφάλι κάτω, είπαμε ότι θα δουλέψουμε, πεισμώσαμε, πληγώθηκε ο μπασκετικός εγωισμός μας να το πω έτσι σε εισαγωγικά και καταφέραμε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε τώρα».

Ο Γιώργος Πρίντεζης από την πλευρά του είπε:«Επιβάλλεται κάθε χρόνο σε ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός και μετά από μεγάλες νίκες και μετά από μεγάλες ήττες να αλλάζεις τον διακόπτη, να δουλεύεις, να ξεκινάς κάτω από καινούριες βάσεις και σε κυρίως σε θέματα ψυχολογίας, κάτι που συντέλεσε και ο κόουτς ο καινούριος σε αυτό, να ξαναβρούμε τον δρόμο μας και να βρει ταυτότητα αυτή η ομάδα».

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :