Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΒΟΜΒΑ»... ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ!



Στην Ισπανία γίνεται πολύ συζήτηση για τις προτάσεις που έχουν Γιούλ και Σέρχιο από το ΝΒΑ, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να θεωρείται πιθανός... αντικαταστάτης τους!

Εξαιρετικές προσφορές από δυνατές ομάδες του ΝΒΑ έχουν στα χέρια τους οι Σέρχιο Γιούλ και Σέρχιο Ροντρίγκες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Αμφότεροι σκέφτονται να κάνουν το... άλμα για τον «μαγικό κόσμο», με τον δεύτερο να έχει ήδη εμπειρία από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη και να θέλει την επιστροφή του. Οι δυο πόιντ γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, θα αφήσουν δυσαναπλήρωτο κενό αν αποχωρήσουν και στη «Βασίλισσα» ήδη σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις τους...

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, λοιπόν, η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει ήδη δρομολογήσει εξελίξεις έτσι ώστε να την βρει προετοιμασμένη μια πιθανή φυγή των δυο άσων της.

Όπως αναφέρεται σε αρκετές ιστοσελίδες, ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι στην κορυφή της λίστας ενώ ακολουθεί και ο Γκρέιντζερ!

Μια μετακίνηση του Σέρβου πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη θα είναι πραγματική… βόμβα, αφού θα προκαλέσει πανευρωπαϊκή αίσθηση!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :