Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

«ΕΠΑΙΖΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ...»



Ο πρώην πλέον αθλητικός διευθυντής της Έλτσε, αποκάλυψε στην Ισπανία πως ο Ζόνατας αγωνιζόταν απλήρωτος στην ομάδα από τον περασμένο Γενάρη!

«Ο Ζόνατας έπαιζε απλήρωτος στην Έλτσε από τον Γενάρη», όπως τόνισε στον ισπανικό Τύπο για τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού ο Βίκτορ Όρτα, που μόλις χθες αποδεσμεύτηκε και επίσημα από το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Έλτσε.

Το ίδιο υποστήριξε και για τον Ρόκο και για άλλους παίκτες, σημειώνοντας πως έκαναν για πολύ καιρό υπομονή και ότι άντεξαν πολλά.

Επίσης τόνισε για το θέμα του Φραν Εσκριμπά πως η Έλτσε -παρά τα όσα έλεγε περί παραμονής του- είχε ήδη πάρει λεφτά, έχοντας κλείσει deal με άλλη ομάδα, την οποία όμως δεν ανέφερε.

Τέλος έκανε λόγο για μία... τρύπα 9 εκατ. ευρώ. Για ένα ποσό που... χάθηκε αναίτια και ανεξήγητα από τα ταμεία του συλλόγου.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :