Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ!



Η υπόθεση του Κώστα Σλούκα συνεχίζει να... “καίει” αλλά πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net" ο διεθνής άσος πήρε την οριστική του απόφαση, αφού πρώτα πέρασε δύο μέρες με τους δικούς του ανθρώπους και την οικογένειά του. Σκέφτηκε, μίλησε με αυτούς που ήθελε και έλαβε την... οριστική του απόφαση.

Εκτός – συγκλονιστικού – απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε με συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Ολυμπιακός μέσα στην εβδομάδα έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Η οικονομική πρόταση που του έχει καταθέσει είναι καλή, με βάση την κατάσταση στην Ελλάδα, το μπάτζετ της επόμενης σεζόν και τον ρόλο του Σλούκα στην ομάδα. Σήμερα, ίσως γίνει ακόμα καλύτερη...

Απέχει όπως και να έχει πολύ από την αντίστοιχη της Φενέρ, αλλά η απόφασή του λήφθηκε κυρίως με αγωνιστικά κριτήρια, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν πως ο Κώστας Σλούκας θα συναντήσει τους προέδρους του Ολυμπιακού σήμερα – όπως οι ίδιοι έχουν ζητήσει – και θα τους εξηγήσει αναλυτικά το σκεπτικό του.

Πρόθεσή του, βάση του δημοσιεύματος, είναι να μην διαπραγματευτεί και αυτό που... απορρέει, είναι πως ακόμα και τα ίδια χρήματα να του δώσουν οι πρόεδροι με αυτά που θα εισπράξει στην Φενέρμπαχτσε, δεν θα θελήσει να μπει στην διαδικασία συζήτησης παραμονής.

Στον Ολυμπιακό αγωνίζεται ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη, ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Μάντζαρης ταιριάζει περισσότερο μαζί με τον αρχηγό λόγω αγωνιστικού στιλ, παίρνει πολύ χρόνο στον άσο δίπλα στον "Kill Bill" και αυτό είναι κάτι που ο Σλούκας το καταλαβαίνει και το σέβεται 100%. Όπως και το ότι σε κάθε γραμμή γκαρντ σε τοπ ομάδα Ευρωλίγκας, πρέπει να αγωνίζεται σε ρόλο κλειδί, ένας Αμερικανός με άλλα στοιχεία, όπως η ταχύτητα και τα περισσότερα αθλητικά προσόντα.

Θεωρεί πως δεν ευθύνεται κανείς για αυτό. Πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει τα πάντα για τον ίδιο και πως η ευθύνη της απόφασης ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο. Χωρίς το κλαμπ που τον ανέδειξε και τον έκανε αυτό που είναι τώρα, να φέρει ευθύνη.

Ο Σλούκας θεωρεί τους Αγγελόπουλους τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην ως τώρα μπασκετική του διαδρομή, μαζί με την οικογένειά του. Τον πίστεψαν στα 18 του, όταν κανείς δεν γνώριζε αν μπορεί να σταθεί στο υψηλότατο επίπεδο.

Τον κράτησαν με προσωπική παρέμβαση στον Ολυμπιακό όταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν “τρελαινόταν” για το παιχνίδι του και του έδωσαν την ευκαιρία να έχει πετύχει πράγματα στα 25 του, που άλλοι αθλητές δεν τα έχουν γευτεί και ζήσει, όταν σταματάνε την καριέρα τους.

Ο Σλούκας “χρωστάει” πολλά στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού και επιθυμεί όσο οι ίδιοι να κάνει αυτή την συζήτηση μαζί τους. Να τους ευχαριστήσει, να τους εξηγήσει πως σκέφτεται και να τους διαβεβαιώσει πως για εκείνον, όσο οι Αγγελόπουλοι είναι πρόεδροι στους πρωταθλητές Ελλάδας και φιναλίστ Ευρωλίγκας, δεν πρόκειται ποτέ να αγωνιστεί σε άλλο ελληνικό σύλλογο.

Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και το ίδιο ακριβώς θα ισχύει όταν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :