Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο... ΣΤΡΑΜΑΤΣΙΟΝΙ!



Το "gazzetta.gr" επικοινώνησε με τον Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Ιταλός τεχνικός απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο δεν διέψευσε τα δημοσιεύματα περί επαφών του με τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά...

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο Αντρέα Στραματσιόνι είναι ο αντί-Μάρκο Σίλβα σε περίπτωση που η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο τεχνικό ακυρωθεί λόγω της κωλυσιεργίας που παρατηρείται σε ότι αφορά την λύση του συμβολαίου του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο νεαρός προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 36 ετών στην Ίντερ αντικαθιστώντας τον Κλάουντιο Ρανιέρι. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε καθοδήγησε την Ουντινέζε τερματίζοντας στην 16η θέση της Serie A.

Ο Στραματσιόνι έχοντας λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Φρίουλι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ιταλικός Τύπος αποκάλυψε πως ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό, κάτι που ο τελευταίος δεν διέψευσε, αλλά ούτε επιβεβαίωσε...

Ουσιαστικά εμφανίστηκε αινιγματικός δείχνοντας με τον τρόπο του, πως υπάρχει θέμα.

«Είμαι ενήμερος για το τι γράφεται για μένα και τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο για αυτό το θέμα στην παρούσα φάση.

Θα πρέπει πρώτα να έχω την έγκριση του δικηγόρου μου για να τοποθετηθώ. Σας ζητώ συγνώμη για αυτό».

Ο Στραματσιόνι, δεν παρέλειψε ωστόσο να πλέξει το εγκώμιο των πρωταθλητών Ελλάδας, δίχως όμως να επεκταθεί σε επί μέρους ζητήματα. Πάντως δεν διέψευσε πως υπάρχει επικοινωνία με τον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα και αποτελεί πρόκληση για κάθε προπονητή, όμως όπως σας είπα δεν μπορώ να σχολιάσω όσα γράφονται για μένα. Καταλαβαίνετε την θέση μου».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :