Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΝΤΑΡΝΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται ο Τρεμέλ Ντάρντεν. Ο Αμερικανός ειδοποιήθηκε ότι δεν θ’ ανανεωθεί το συμβόλαιό του και θα μείνει ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία για το αν θα παραμείνει ο Κώστας Σλούκας στο Λιμάνι, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα στην περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ.

Ο μάνατζερ του παίκτη έχει ενημερωθεί ήδη από τους ερυθρόλευκους ότι δεν θ’ ανανεωθεί το συμβόλαιό του κι ότι θα ‘ναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Άλλωστε είχε διαφανεί η πρόθεση των ερυθρόλευκων να βρουν κάτι καλύτερο στη θέση του, με το ενδιαφέρον για την επιστροφή του Στράτου Περπέρογλου.

Όπως και να’ χει, ο Ντάρντεν θ’ αποχωρήσει από το Λιμάνι, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, που επίσης θα μείνει ελεύθερος, με πιθανότερο προορισμό τη Μάλαγα, όπως έχουμε αναφέρει.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :