Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΣΛΟΥΚΑ!



Ο Κώστας Σλούκας είναι εδώ και αρκετές μέρες το πιο... hot μεταγραφικό όνομα στην μπασκετική αγορά, με τέσσερις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, τον Ολυμπιακό, τη Φενέρμπαχτσέ, την ΤΣΣΚΑ και τον Παναθηναϊκό, να ενδιαφέρονται -επίσημα ή ανεπίσημα- για την απόκτησή του.

Το θέμα της παραμονής του διεθνούς άσου στο Λιμάνι, ή της μεταγραφής του σε άλλη ομάδα, έχει γίνει... σήριαλ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι αύριο θα υπάρξει καθοριστική εξέλιξη και, όπως όλα δείχνουν, οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Αυτό γιατί είναι προγραμματισμένη η πολυαναμενόμενη συνάντηση του παίκτη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, όπως αποκαλύπτει η στήλη του SportDog στο Twitter, "Pick n΄ Scroll". Στο ραντεβού αυτό εκτιμάται ότι θα τελειώσουν όλα, θετικά ή αρνητικά, για τους ερυθρόλευκους, μιας και δεν υπάρχει διάθεση για νέες διαπραγματεύσεις.

Είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή αν στη κρίσιμη συνάντηση θα βρεθούν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, όπως συνέβη στο παρελθόν με τον Βασίλη Σπανούλη, ή κάποιος εκπρόσωπος της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, ωστόσο, όπως και να έχει, η θέση του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ξεκάθαρη προς το παίκτη.

Δεν πρόκειται, δηλαδή, οι ερυθρόλευκοι να κάνουν παζάρια με τον Σλούκα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Θα καταθέσουν μια νέα, βελτιωμένη πρόταση, η οποία, ωστόσο, θα προκύπτει από τις περυσινές αποδοχές και την πραγματική αξία του παίκτη, περιμένοντας ένα "ναι" ή ένα "όχι" από τον διεθνή άσο.

Είναι δεδομένο, με λίγα λόγια, ότι οι ερυθρόλευκοι δε θα λάβουν υπόψιν τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο παίκτης, γιατί δε θέλουν να χαλάσουν τις ισορροπίες στα αποδυτήρια.

Το μόνο σίγουρο είναι, πάντως, ότι αύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του Σλούκα και θα μπει τέλος στο σήριαλ της μεταγραφής του.

* Oι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι το θέμα αύριο θα τελειώσει αρνητικά και... μακάρι να κάνουμε λάθος!
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :