Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΔΙΠΛΟ «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΛΟΥΚΑ!



Ο Κώστας Σλούκας απάντησε αρνητικά στα 2.000.000 ευρώ την τριετία, ενώ στην πρόταση των Αγγελόπουλων να τα πουν από κοντά, απάντησε πως δε μπορεί λόγω... υποχρέωσεων.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε το ραντεβού της Δευτέρας με την πλευρά του διεθνή γκαρντ. Στη συνάντηση βρέθηκαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Σκινδήλιας και ο Πάνος Καπάζογλου.

Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν πρόταση διπλασιασμού των αποδοχών του προηγούμενου συμβολαίου του Σλούκα. Συγκεκριμένα την περασμένη τριετία πήρε 1.000.000 και του έδωσαν 2.000.000.

Ο διεθνής γκαρντ αρνήθηκε και στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ του ζήτησαν να κατέβει στην Αθήνα σήμερα (23/06) για να τα... πουν από κοντά και να βρουν λύση, αλλά ο Σλούκας αρνήθηκε να κατέβει στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.

Ο Ολυμπιακός θα επιμείνει πάντως και θα κάνει νέα προσπάθεια προσέγγισης τις επόμενες μέρες.

Ο διεθνής γκαρντ με τον Πάνο Καπάζογλου βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη έχοντας ακούσει τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε. Ο διεθνής γκαρντ δε σκέφτεται καθόλου τη λύση των «πράσινων» και είναι μεταξύ της Κωνσταντινούπολης και του Θρύλου.

Η Φενέρ του δίνει 3.000.000 ευρώ για 2+1 χρόνια (1.000.000 το χρόνο).

Ο Ολυμπιακός έκανε μία πρόταση τριετίας δίνοντας 2.000.000 ευρώ.

Ο Σλούκας φέρεται να επιθυμεί συμβόλαιο μικρότερης διάρκειας αλλά με απολαβές μεγαλύτερες των 800.000 ευρώ το χρόνο.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :