Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΒΡΗΚΕ... ΟΜΑΔΑ Ο ΛΑΦΑΓΙΕΤ



Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο η νέα σεζόν να βρει τον Όλιβερ Λαφαγιέτ να επιστρέφει στην ισπανική Λίγκα, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ουνικάχα Μάλαγα.

Ο 30χρονος Αμερικανός με κροατικό διαβατήριο γκαρντ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Δευτέρας (29/6) και πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί το μέλλον του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Σύμφωνα μεδημοσιεύματα από τη χώρα της ιβηρικής Χερσονήσου, οι επαφές της πλευράς του παίκτη με την Ουνικάχα Μάλαγα είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και μάλιστα απέχουν μία ανάσα από την τελική συμφωνία.

Έτσι μετά την περίοδο 2013-14, όπου ο Όλιβερ Λαφαγιέτ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βαλένθια, με την οποία μάλιστα κατέκτησε και το Eurocup, αναμένεται να επιστρέψει στην ισπανική Λίγκα, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της ομάδας του Χουάν Πλάθα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :