Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ... ΣΤΗΝ ΦΕΝΕΡ ΤΟΝ ΖΗΤΑΕΙ! (ΡΗΟΤΟ)



Την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου φέρεται να έχει εισηγηθεί ο... Βίτορ Περέιρα στη διοίκηση της Φενερμπαχτσέ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της πρόσληψης του Πορτογλου τεχνικού από τη διοίκηση της Φενέρ, όμως ήδη ο Περέιρα φέρεται να έχει συζητήσει για τους παίκτες που θα ήθελε να κρατήσει ή να αποκτηθούν από τον τουρκικό σύλλογο.

Το όνομα που... ξεχωρίζει, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fotomac.com.tr», είναι εκείνο του Κώστα Μήτρογλου. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει εισηγηθεί την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού, με τον οποίο συνεργάστηκε στο Λιμάνι -παρόλο που δεν τον χρησιμοποιούσε ιδιαίτερα- και θα επιστρέψει στη Φούλαμ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η «Φενέρ» θα ψάξει την περίπτωσή του, γνωρίζοντας όμως πολύ καλά πως θα χρειαστούν αρκετά χρήματα για την απόκτηση του «πιστολέρο».

Επίσης, ο Περέιρα θα προσπαθήσει να πείσει τον Μπρούνο Άλβες να παραμείνει στην ομάδα, αφού ο διεθνής στόπερ είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, μετά την δολοφονική επίθεση που είχε γίνει στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε τον περασμένο Απρίλιο.

Παράλληλα, έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ρολάντο, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο και τα τελευταία χρόνια έχει παίξει ως δανεικός σε Νάπολι, Ίντερ και Άντερλεχτ, ενώ μία από τις επιλογές του είναι και ο Βραζιλιάνος μπακ, Μαϊκόν.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :