Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 13/7 ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΞΑΝΑ... ΠΗΛΙΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!



Περίπου δύο εβδομάδες έχουν ακόμη να απολαύσουν τις διακοπές τους οι ποδοσφαιριστές των Νέων του Ολυμπιακού!

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", πρόκειται να επιστρέψουν στα γήπεδα στις 13 Ιουλίου.

Για τότε έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση ποδοσφαιριστών και προπονητών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, έτσι ώστε να αρχίσει η νέα περίοδος για τους μικρούς. Έτσι οι ερυθρόλευκοι απολαμβάνουν τώρα τις ημέρες του καλοκαιριού και των διακοπών τους, διότι σε λίγο καιρό θα αρχίσουν το τρέξιμο και τα... βάσανα της προετοιμασίας τους.

Της οποίας το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις αθλητικές εγκαταστάσεις στα Χάνια του Πηλίου. Ο Ολυμπιακός επέλεξε για ένα ακόμη καλοκαίρι το συγκεκριμένο σημείο για την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του, από τη στιγμή που έχει μείνει ικανοποιημένη η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Άλλωστε είναι και... γούρικο το Πήλιο, υπό την έννοια ότι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο οι Νέοι κατέκτησαν με μεγάλη άνεση το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, ενώ στην Ευρώπη έφτασαν μέχρι τις «16» κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκαν στα πέναλτι από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία έφτασε στον τελικό του Youth League.

Για αυτό και περιμένει τους μικρούς αρκετή δουλειά στο Πήλιο, προκειμένου η ομάδα να προετοιμαστεί όπως πρέπει για να... βγάλει τη χρονιά και να έχει και φέτος διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με τον τεχνικό του Θρύλου, Βασίλη Βούζα, και τους συνεργάτες του, να έχουν αρκετή δουλειά και αυτό το καλοκαίρι.

Διότι θα έχει στη διάθεσή του αρκετά παιδιά από το περσινό τμήμα των Εφήβων του Ολυμπιακού, το οποίο επίσης κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Παράλληλα, να σημειωθεί πως η ομάδα των Νέων θα αποτελείται από παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί τις χρονιές 1996, 1997 και 1998.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :