Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΒΑ Ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ»



Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα πριν λίγες μέρες για τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού επελέγη στην 59η θέση του ντραφτ από τους Ατλάντα Χοκς.

Ο Αγραβάνης ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για πρώτη φορά στην καριέρα του με τους ερυθρόλευκους ενώ αγωνίστηκε και για πρώτη φορά σε Final 4 της Ευρωλίγκας, ήταν φέτος αρκετά βελτιωμένος και -όπως ήταν λογικό- πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με την περυσινή σεζόν η οποία ήταν και η πρώτη του στο Λιμάνι.

Ιταλική ιστοσελίδα η οποία ασχολείται με τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, πλέκει το εγκώμιο του 21χρονου πάουερ φόργουορντ του Θρύλου, καθώς αναφέρει ότι: «ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι ένας παίκτης που μπορεί να σουτάρει καλά από την περιφέρεια υπό καλές συνθήκες, αλλά είναι ακόμα νωρίς για να κάνει το βήμα στο ΝΒΑ».

Το ιταλικό δημοσίευμα όμως δεν σταματάει εκεί και αναφέρει -κάτι που έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστό- λέγοντας ότι ο Αγραβάνης θα παραμείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό έτσι ώστε να κερδίσει ακόμα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, αλλά και να βελτιωθεί περισσότερο, έτσι ώστε όταν είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να περάσει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Είναι ένας πάουερ φόργουορντ που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, όμως έπαιζε μόλις 14 λεπτά σε κάθε ματς. Θα παραμείνει λοιπόν στην Ελλάδα, ώστε να κερδίσει μερικά λεπτά συμμετοχής και σε μερικά χρόνια να μπορέσει να γίνει καλύτερος και να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα στον Ατλαντικό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :