Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΑΡΣΛΑΝ ΓΙΑ... ΓΙΑΝΓΚ, ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ ΚΑΙ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ!



Ο Ολυμπιακός έχει τελειώσει γρήγορα τις μεταγραφές του και όπως είναι λογικό κοιτάει το πώς θα μπορέσει σιγά σιγά να μαζέψει τους παίκτες του και η ομάδα του να αποκτήσει τη χημεία που της αρμόζει.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε δύο προσθήκες από την αγορά της Τουρκίας, με τους Πατρικ Γιανγκ και Ντι Τζέι Στρόμπερι να αποτελούν τα 2/5 από την κορυφαία πεντάδα της γειτονικής χώρας. Μόνο τυχαίες λοιπόν δεν ήταν οι δύο επιλογές.

Ο "Γαύρος" έψαξε να βρει έναν παίκτη του τούρκικου πρωταθλήματος που θα έχει καθαρή εικόνα για τους Γιανγκ και Στρόμπερι.

Ποιος ήταν αυτός; Ο Εντέρ Αρσλάν. Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος το 2007 είχε περάσει από τη χώρα μας φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου, τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στη Γαλατάσαραϊ μαζί με τον Πάτρικ Γιανγκ, ενώ παράλληλα ήταν αντίπαλος με τον Ντι Τζέι Στρόμπερι στις μονομαχίες με την Καρσίγιακα.

«ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ»

Με το που του ζητήθηκε να μιλήσει, χαμογέλασε και αυθόρμητα είπε: «Tι να πω για τον Πάτρικ Γιανγκ; Είναι ένα φανταστικό παιδί», για να συνεχίσει αναφορικά με το αγωνιστικό του προφίλ ο 32χρονος γκαρντ ότι...

«είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι μία πολύ χρήσιμη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Θα δέσει σίγουρα με το σύνολο.

Επαιξα μεν λίγο μαζί του στη Γαλατάσαραϊ, αλλά κατάλαβα πολλά για αυτόν. Είναι ένας τρομερός χαρακτήρας και αναφορικά με τα όσα κάνει στο παρκέ; Θα σου πω ότι είναι ένας πραγματικό μαχητής.

Μπορεί και καλύπτει καλά τη ρακέτα και κατεβάζει εύκολα τα ριμπάουντ. Βλέπει γήπεδο, κάτι που είναι καλό για τη θέση του, ενώ είναι ο τέλειος συμπαίκτης. Πραγματικά, για να σου είμαι ειλικρινής δεν έχω κάτι κακό να πως για τον Πάτρικ. Ηταν ένας εκπληκτικός συμπαίκτης».

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αγαπούν τους παίκτες που προσφέρουν απλόχερα θέαμα και προσπαθούν μέσα από το παιχνίδι τους να τους σηκώσουν από τη θέση τους για να πανηγυρίσουν μία προσπάθειά τους στο παρκέ.

Τι γίνεται στην περίπτωση του Γιανγκ; «Πιστεύω πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού πραγματικά θα τον λατρέψουν», σχολίασε ο νέος γκαρντ της Νταρουσάφακα, για να συνεχίσει:

«Είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι και του αρέσει να κάνει τον κόσμο χαρούμενο. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά και είμαι σίγουρος πως στην Ελλάδα θα τον αγαπήσουν ιδιαίτερα. Είμαι αλήθεια πολύ χαρούμενος για την εξέλιξή του γιατί το αξίζει.

Είναι πολύ φιλικός με τους τριγύρω του και πραγματικά διαθέτει μία μεγάλη καρδιά. Είναι σούπερ συμπαίκτης».

«ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΝΣΤΟΝ Ο ΠΑΤΡΙΚ»

Από τη Γαλατά που έχει ως σκοπό το καλό πλασάρισμα και γιατί όχι την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας, στον Ολυμπιακό που οι τίτλοι είναι συνυφασμένοι με την καθημερινότητά του. Ο Πάτρικ Γιανγκ πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Θα το αντέξει αυτό; 

Ο Αρσλάν ήταν σίγουρος και τόνισε: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Δεν πρόκειται να έχει κάποιο πρόβλημα παίζοντας στο επίπεδο αυτή της ομάδας, γιατί εξάλλου για αυτό είναι φτιαγμένος. Για να πρωταγωνιστεί.

Το καλό είναι ότι διαθέτει την επιθυμία για να κερδίζει και την ικανότητα να παίζει όπως του ζητάει ο προπονητής του. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι αυτό που ζητάει ο Ολυμπιακός».

Στην κουβέντα αναγκαστικά ήρθε και ο… πρώην Μπράιντ Ντάνστον και ότι ο Γιανγκ καλείται ουσιαστικά να καλύψει το κενό του. Ο Αρσλάν επ’ αυτού σχολίασε ότι « ο Ντάνστον έκανε μία πολύ καλή καριέρα στον Ολυμπιακό. Εδειξε το ταλέντο του και για αυτό τον ήθελε η Εφές. Ομως αλήθεια και χωρίς υπερβολή πιστεύω ότι ο Γιανγκ είναι καλύτερος. Θα το δείτε και εσείς. Εγώ είμαι σίγουρος».

«ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ»

Πέρα όμως από τον παλιό του συμπαίκτη στη Γαλατά, ο Αρσλάν είναι από τους παίκτες που μπορούν να εκφέρουν γνώμη και για τον έτερο που προέρχεται από το τουρκικό πρωτάθλημα, τον Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Ο Τούρκος γκαρντ στο άκουσμα του ονόματός του δήλωσε: «Ναι, τον ξέρω τον Ντι Τζέι Στρόμπερι γιατί είχαμε παίξει αντίπαλοι στην Τουρκία, είναι ένας πολύ ικανός παίκτης. Στιβαρός και με καλά τελειώματα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ελέγχει πολύ καλά την μπάλα, διαθέτει πολύ καλό σουτ και την κατάλληλη σωματοδομή. Ο Ολυμπιακός αν τον χρησιμοποιήσει σωστά θα μπορούμε να μιλάμε για μία πολύ καλή μεταγραφή».

Αναφορικά με το τι θα δουν οι φίλοι του Ολυμπιακού από τον Στρόμπερι και γενικότερα τι θα πρέπει να περιμένουμε από αυτόν τη φετινή χρονιά στον Πειραιά, ο Αρσλάν τόνισε ότι «γνωρίζει καλά τη θέση του στο παρκέ, τον βοηθάει παράλληλα η καλή του τρίπλα και το καλό του σουτ. Εχει βελτιωθεί και φάνηκε φέτος στην Καρσίγιακα. Είναι μία προσθήκη που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ειδικά όταν έχει συμπαίκτες όπως τον Σπανούλη και τον Χάκετ».

«Ενα από τα φαβορί της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός»

Οι κινήσεις που έχουν γίνει στο Λιμάνι έχουν θορυβήσει την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός πήρε παίκτες εγνωσμένης αξίας και παρότι έφυγαν σημαντικά γρανάζια της μηχανής του, τα αντικατέστησε με ακόμα καλύτερα.

Ο Εντέρ Αρσλάν είναι από αυτούς (όπως και οι περισσότεροι στην Ευρωλίγκα) που σέβεται απόλυτα την ομάδα του Πειραιά. Ο Τούρκος πόιντ γκαρντ της Νταρουσάφακα, λοιπόν, ερωτώμενος για το τι μπορεί ο Ολυμπιακός να καταφέρει στην Ευρωλίγκα, ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως «τα πράγματα είναι πιο απλά για τον Ολυμπιακό. Πάντα ήταν μία πολύ γερή ομάδα και έχει όπως πάντα τις πιθανότητες να πάει ψηλά. Είναι από τις καλύτερες της Ευρωλίγκας.

Σίγουρα θα είναι ένα από τα φαβορί για το Βερολίνο, αφού είναι από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :