Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

«ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ...»



Για τη μεταγραφή του Νικολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό μίλησε για άλλη μια φορά ο προπονητής της Παρτιζάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην σερβική εφημερίδα "Mondo".

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς χαρακτήρισε... ηθικό λάθος την απόφαση του Μιλουτίνοφ να αφήσει την Παρτιζάν για τον Ολυμπιακό και έριξε μεγάλες ευθύνες τόσο στον ίδιο όσο και στον μάνατζερ του, Μάρκο Γέλιτς.

«Οι παίκτες μου πραγματοποίησαν ηρωική προσπάθεια με δεδομένα όλα τα προβλήματα. Δυστυχώς υπήρξαν και κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν αυτην την κατάσταση για να αποσπάσουν κέρδος. Ένας από αυτούς ήταν ο Μάρκο Γέλιτς, ο μάνατζερ του Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα έκανε ένα ηθικό λάθος, γιατί η ομάδα του έδωσε τα πάντα όσο ήταν εδώ και την άφησε με τρόπο που δεν της άξιζε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αν έμενε στην ομάδα, θα ήταν ηγετικό μέλος και θα έκανε ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο, όπως και πέρσι, αυξάνοντας τις μετοχές του».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :