Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ... ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ!



Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γρήγορος, καλός, τεχνίτης, που άφησε θετικότατες εντυπώσεις από το πέρασμά του από τη Νιμ, η οποία εξακολουθεί να τον θέλει είτε ως κανονική μεταγραφή είτε ως δανεικό, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Σύμφωνα με φήμες που έρχονται από το Ρέντη, ο νεαρός ποδοσφαιριστής μάλλον θα ταξιδέψει και αυτός για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, καθώς ο Μάρκο Σίλβα... θέλει να τον δει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση του Έλληνα ακραίου και όλα δείχνουν πως θα τον πάρει μαζί του στην Αυστρία για να τον δει και να τον εξετάσει, ενώ δεν αποκλείεται να του αλλάξουν και... θέση, καθώς μπορεί να είναι πιο αποδοτικός.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :