Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΜΙΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ!



Ο Βίτορ Περέιρα φέρεται να ζήτησε, σύμφωνα με τους Τούρκους, την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς με κάθε... κόστος, ενώ προσπαθεί να κλείσει και τον Γκιγιέρμο Οτσόα, αλλά και τον... μισό Ολυμπιακό!

Όπου και εάν... "κοιτάζει" φέτος ο Ολυμπιακός τον βλέπει μπροστά του. Ο λόγος για τον Βίτορ Περέιρα, οοποίος έχει βαλθεί να κλείσει τον... μισό Ολυμπιακό (Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Μποτία, Μασουακού, Ρομπέρτο και ενώ έχει ακουστεί ακόμα και ο Ελαμπντελαουί και φυσικά ο Μήτρογλου) αλλά και παίκτες που είναι στην ερυθρόλευκη λίστα.

Στο πλαίσιο αυτό οι Τούρκοι υποστηρίζουν τις τελευταίες ώρες ότι ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας ζήτησε με κάθε κόστος την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς!

Επίσης πως τον θέλει πάση θυσία στη νέα του ομάδα. Τον παίκτη που οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια για να τον φέρουν στην Ελλάδα και που εκτός από τη Φενέρ είναι στο στόχαστρο και ομάδων όπως η Τότεναμ ή ακόμα και η Μονακό.

Η Φενερμπατχσέ έχει δεδομένα την οικονομική δυνατότητα να προσφέρει στον Βέλγο άσο όλα όσα θέλει, όπως και στην Έβερτον, ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως και ο Ολυμπιακός έδινε πάνω από 7,5 εκατ. ευρώ για τον Κουίδο Καρίγιο...

Επιπλέον μετράει και η θέληση του Μιραλάς να επιστρέψει στο... Λιμάνι του!

Η Φενέρ παράλληλα επιδιώκει να κλείσει και τον Γκιγιέρμο Οτσόα, που πολλές φορές φέτος έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό.

Σίγουρα οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ σημαντικές και ίσως δείξουν τι πραγματικά πάει να κάνει ο Περέιρα...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :