Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΞΑΝΑΦΟΡΑΕΙ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ Ο ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ;



Όχι, αυτή τη φορά δε θα πρόκειται για τα ερυθρόλευκα του Θρύλου, αλλά για τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα! Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα "sportando.com".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς δεν θα συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα κι οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν την περίπτωση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη για ενίσχυση στη θέση “5”.

Με τον Μαριάνοβιτς να αναζητά το μέλλον του σε… άλλες πολιτείες, ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει την καλύτερη λύση για τη θέση του σέντερ, εκεί όπου δημιουργείται σημαντικό κενό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο παίκτης που εξετάζεται από τους Σέρβους είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και δεν είναι απίθανο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό, ο “Σόφο” μέτρησε 6.7 πόντους και 2.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :