Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ... Ο ΜΙΡΑΛΑΣ! (ΡΗΟΤΟ)



Το μέλλον του είναι ακόμη αβέβαιο. Αλλά σε λίγες ημέρες τα πράγματα θα είναι πιο... ξεκάθαρα για το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Ο λόγος για τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για φέτος.

Ο Βέλγος επιθετικός συνεχίζει για λίγες ημέρες ακόμη τις διακοπές του, λόγω του ότι είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του έως τα μέσα Ιουνίου και στη συνέχεια θα επιστρέψει (πιθανότατα για... λίγο μόνο) στην Έβερτον, ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία των «ζαχαρωτών».

Ο ίδιος, ωστόσο, έχει ξεκινήσει ήδη ατομικές προπονήσεις, προκειμένου να ανακτήσει την καλή φυσική κατάσταση που τον διακρίνει, αλλά και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για να αντεπεξέλθει στην προετοιμασία.

Εξάλλου, όπως ο ίδιος ανέφερε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, η χθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη και κουραστική, λόγω της σκληρής προπόνησης που έκανε σε μία... λίμνη!

Την ίδια στιγμή στα social media του Μιραλάς γίνεται ένας πραγματικός χαμός, με τον ίδιο να δέχεται χιλιάδες μηνύματα από οπαδούς του Θρύλου για να επιστρέψει!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :