Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Η... ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΒΟΛΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Ντιναμό και Μόλντε ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτός που... "έκλεψε" την παράσταση ήταν ο Πάουλο Μασάντο, όταν τα... "άκουσε" από όλο το γήπεδο και η αντίδρασή του οδήγησε στην αποβολή του!

Προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Μόλντε, με το 1-1 μέσα στο Ζάγκρεμπ. Ο Ενρίκεζ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Ντιναμό στο 18', αλλά μόλις τρία λεπτά μετά ο Καμαρά ισοφάρισε για τους Νορβηγούς και το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε του αγώνα.

Όσον αφορά τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάντο... Ο Πορτογάλος έγινε αλλαγή στο 65ο λεπτό για να μπει στο παιχνίδι ο Ρογκ, τη στιγμή ωστόσο της αποχώρησής του από τον αγωνιστικό χώρο έγινε δέκτης των αποδοκιμασιών ολόκληρης της κερκίδας!

Ο 28χρονος μέσος ωστόσο δεν έμεινε άπραγος, η πρώτη του... αντίδραση ήρθε όταν ακόμα ήταν εντός αγωνιστικού χώρου, οι υπόλοιπες χειρονομίες τη στιγμή που έφτασε στον πάγκο και η συνέχεια περιλάμβανε... αποβολή!

Ο διαιτητής πήγε στον πάγκο και του έδειξε την κόκκινη κάρτα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τον επαναληπτικό.

Δείτε το βίντεο:

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :