Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΡΝΑΝΙ...



Ο Ερνάνι είναι ο Νο.1 στόχος του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της επίθεσης και επειδή τον θέλει τόσο πολύ, η Πόρτο προσπαθεί από τη μεριά της να πάρει... ό,τι καλύτερο μπορεί.

Μάλιστα, όπως γράφει η «Record», το θέμα έχει κολλήσει αυτή τη στιγμή, αφού οι Πορτογάλοι θέλουν ρήτρα αποδέσμευσης που να ξεπερνά τα 4-5 εκατ. ευρώ.

«Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πείσει την Πόρτο να αφήσει τον Ερνάνι αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Η διοίκηση της ελληνικής ομάδας είναι δεσμευμένη ώστε να κάνει αυτό που θέλει ο προπονητής, ο Πορτογάλος Μάρκο Σίλβα. Αλλά το ποσό που δίνουν οι Έλληνες δεν είναι αυτό που θέλει η διοίκηση της Πόρτο. Η “πρόταση” των 4-5 εκατ. ευρώ θα πρέπει να ανέβει», γράφει το δημοσίευμα και καταλήγει.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον παίκτη δανεικό έως το τέλος τη σεζόν, αναλαμβάνοντας πλήρως όλα τα οικονομικά. Ο Μάρκο Σίλβα από τη μεριά του, είναι μεγάλος θαυμαστής του Ερνάνι, από τότε που ήταν στην Γκιμαράες».

Να σημειωθεί πως η Πόρτο κάνει την προετοιμασία της 220χλμ. πιο μακριά από το Έρμελο, εκεί που είναι ο Ολυμπιακός, στο Μάριενφελντ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :