Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΙΓΚΡΕΣ ΓΙΑ... ΠΟΥΛΙΔΟ!



Ο πρόεδρος της Τίγκρες σε δήλωσή του λίγο μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Πουλίδο επισήμανε πως η ομάδα περιμένει τη... δικαίωσή της από τα αρμόδια όργανα.

Ο Αλεχάντρο Ροδρίγκες, ισχυρός άνδρας της Τίγκρες, μιλώντας στην μεξικάνικη έκδοση του ESPN πήρε ξανά θέση για τον Άλαν Πουλίδο.

«Εμείς περιμένουμε την απόφαση του CAS και των αρμοδίων οργάνων, που να λέει πως ο παίκτης είναι δικός μας. Είμαστε σίγουροι πως η απόφαση θα είναι υπέρ μας. Είμαστε 100% βέβαιοι επ' αυτού. Είμαστε ήρεμοι και περιμένουμε. Είναι μία κατάσταση την οποία επέλεξε ο ίδιος ο παίκτης», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Τόνισε δε πως είναι θετικό που ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε στην υπόθεση, διότι στα μάτια του ήταν εμφανές πως ήταν άλλος σύλλογος πίσω από τον Λεβαδειακό. Επανέλαβε τα περί... συμφωνίας με την Τσίβας, διευκρίνισε πως η Τίγκρες έχει κάνει όλα όσα πρέπει και συμπλήρωσε πως από την στιγμή που κατέληξε ο παίκτης στον Ολυμπιακό θα περιμένουν να πάρουν ένα ποσό.

Γενικότερα πως εφόσον μία ομάδα θέλει να έχει δικό της τον παίκτη δίχως άλλα προβλήματα θα πρέπει να καλύψει στο οικονομικό μέρος την ομάδα.

Στο μεταξύ ορισμένα ΜΜΕ στο Μεξικό ισχυρίζονται πως η Τίγκρες εάν χρειαστεί θα κινηθεί νομικά κατά του Ολυμπιακού για το θέμα της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :