Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ : ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ!



Ο Μίλος Τεόντοσιτς παραβρέθηκε στα εγκαίνια ενός γηπέδου μπάσκετ στο Ζέμουν και δήλωσε πως όνειρό του είναι να βάλει τα... ερυθρόλευκα!

Το «παρών» στα εγκαίνια γηπέδου στο Ζέμουν της Σερβίας βρέθηκε ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις για το μέλλον του.

Ο Σέρβος πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού επεσήμανε πως θέλει κάποια στιγμή στην καριέρα του να παίξει στον Ερυθρό Αστέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Έχω πει αρκετές φορές πως θα ήθελα να παίξω στον Ερυθρό Αστέρα. Όμως πρέπει να αφήσω στην άκρη τους συναισθηματισμούς, γιατί είναι νωρίς να σκεφτώ την επιστροφή στη Σερβία για να παίξω μπάσκετ. Αλλά εύχομαι πως θα καταφέρω να βάλω τα ερυθρόλευκα».

Όσο για τη νέα σεζόν, με την ΤΣΣΚΑ, ανέφερε: «Χάσαμε τον Γουίμις, που ήταν πολύ σημαντικός παίκτης, και θα πρέπει να τον αναπληρώσουμε με μια ακόμα καλύτερη προσθήκη. Την τελευταία σεζόν σε μερικές περιπτώσεις ήμασταν άτυχοι. Πιστεύω φέτος με καλούς παίκτες να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Τέλος, για το Ευρωμπάσκετ στο οποίο θα είναι αρχηγός της Σερβίας, ανέφερε: «Θέλουμε μετάλλιο. Θα είναι δύσκολο, γιατί αρκετές ομάδες έρχονται με όλα τους τα αστέρια. Όλοι θέλουν να παίξουν του χρόνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό είναι μεγάλο κίνητρο. Φαβορί είναι η Γαλλία και η Ισπανία, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τη Λιθουανία και την Ελλάδα που είναι εξαιρετικές ομάδες. Πάντως, είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :