Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΤΙ «ΠΑΙΖΕΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΚ ΓΙΑΝΓΚ...

Mετά την απόκτηση του Ντάνιελ Χάκετ ο Ολυμπιακός φουλάρει και για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάτρικ Γιανγκ!

Ο Αμερικανός (2.09 μ.) σέντερ θα ήταν ήδη παίκτης του Ολυμπιακού αν δεν είχαμε το... δημοψήφισμα και παρόλο που αρχικά ο ίδιος δεν απαίτησε έξτρα εγγυήσεις για τα χρήματά του (1.6 εκ δολάρια για 2 χρόνια), ο... πατέρας του είχε διαφορετική άποψη και... φρέναρε τον ερχομό του 23χρονου γιού του στην Ελλάδα!

Ο Γιάνγκ από την πρώτη στιγμή έδειξε την προτίμησή του στον Ολυμπιακό αφού δεν δέχθηκε... σφήνα του Κουτλουάι που του πρόσφερε περισσότερα χρήματα για να τον πάει στην Τουρκική Νταρουσάφακα, ακύρωσε για τον Ολυμπιακό τη συμμετοχή του στη summer league του NBA, ενώ πριν μερικές μέρες όταν τον πλησίασε η Μιλάνο δεν δέχτηκε να μπει καν σε συζητήσεις μαζί της!

Η... έγκριση των μέτρων από την Ελληνική βουλή και η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, όπως και ο... ερχομός του Ντάνιελ Χάκετ λειτούργησαν θετικά στην ψυχολογία της οικογένειας Γιανγκ και πλέον δεν αργεί η στιγμή που θα ανακοινωθεί η άφιξη του παικταρά στον Πειραιά.

Κάποιοι που γνωρίζουν καταστάσεις μάλιστα, λένε ότι αυτό πιθανότατα θα συμβεί το αργότερο έως αύριο...  


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :