Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΕΙΠΕ... ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΠΑΤΡΙΚ ΓΙΑΝΓΚ!


Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Πάτρικ Γιανγκ, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Ο... γνωστός Ιμπραήμ Κουτλουάι έκανε τα πάντα για να χαλάσει τη μεταγραφή του νεαρού Αμερικανού σέντερ στον Θρύλο, τον ήθελε στην Τουρκία και την Νταρουσάφακα και του πρότεινε 2,3 εκ. δολλάρια για 2 χρόνια, τη στιγμή που στον Ολυμπιακό συμφώνησε με 1,7 εκ. δολλάρια για το ίδιο διάστημα!

Ο Γιάνγκ επέμεινε στον μάνατζέρ του ότι επέλεξε τον Ολυμπιακό και δεν αλλάζει την επιλογή του, αφού θέλει να παίξει στην ομάδα που τον εντυπωσίασε τόσο αγωνιστικά, όσο και... εξωαγωνιστικά, με τον παίκτη μάλιστα να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην εικόνα του ΣΕΦ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα που έκριναν την πρόκριση του Θρύλου στο φάιναλ φορ!

Ο Γιάνγκ επίσης στάθηκε στην επικείμενη συνεργασία του με τον Σπανούλη, κάτι που αποτελεί προσωπική προτεραιότητα, αφού θεωρεί ότι δίπλα στον αρχηγό θ'αναβαθμίσει την καριέρα του και γι'αυτό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν τον νοιάζουν τα... 600.000 δολλάρια διαφορά στα 2 χρόνια της συμφωνίας!

Επίσης ο Γιάνγκ ξεκαθάρισε ότι δεν απαιτεί έξτρα... εγγυήσεις εξαιτίας των πρόσφατων οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα.

Oι τελευταίες πληροφορίες λένε μάλιστα ότι έχει υπογράψει ήδη το διετές συμβόλαιό του και ότι από... Δευτέρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός...


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :