Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ... ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!



Ο Αλαν Πουλίδο αναμένεται να είναι ο επόμενος παίκτης που θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Μετά το Γιάννη Γιαννιώτα και τους Γκιόργκι Λόρια, Νίκολας Μαρτίνες και Φάνη Τζανδάρη, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για μία ακόμα... ανακοίνωση.

Ο Αλαν Πουλίδο μετά το... σίριαλ του τελευταίου χρόνου πρέπει να θεωρείται παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδας. Μάλιστα, η μεταγραφή του Μεξικανού επιθετικού αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα ίσως και σήμερα.

Πέρα από τα τυπικά της υπόθεσης, αυτό στο οποίο στέκονται στο Λιμάνι είναι, σύμφωνα με το «Γαύρο», ο επαγγελματισμός του αλλά και το ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θεωρείται ότι με το «καλημέρα» θα αποδείξει την αξία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δικαιώνοντας στο ακέραιο τους ανθρώπους που τον ήθελαν τόσο πολύ στην ομάδα.

Ενα δείγμα από την ποιότητά του πήρε ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδας από την παρουσία του στο Λεβαδειακό, με τον οποίο σε έξι ματς σκόραρε ένα γκολ (στο 1-3 επί του Πλατανιά στις 9/3).


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :