Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΧΑΚΕΤ!



Ο Ντανιέλ Χάκετ αποτελεί τον... εκλεκτό του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του Ολυμπιακού και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sportit.gr" από το Λας Βέγκας, όπου βρίσκεται ο τεχνικός των πρωταθλητών, κατάφερε να αποσπάσει την θετική απάντηση του Ιταλοαμερικανού.

Ο 27χρονος “ολ αράουντ” γκαρντ βρίσκεται επίσης στις ΗΠΑ, καθώς περνά από δοκιμή, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νου Γιορκ Νικς. Ωστόσο, δεν συμμετέχει στο ρόστερ που έχει δηλώσει η ομάδα του “μεγάλου μήλου” στο σάμερ λιγκ, το οποίο παρακολουθεί ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Παρ’ όλα αυτά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, έχοντας συνάντηση με τον Χάκετ, στον οποίο ανέπτυξε το πλάνο του και τον ρόλο που θα έχει στη νέα ομάδα που χτίζει. Ο Σφαιρόπουλος φέρεται να έπεισε τον πρώην παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο, που του υποσχέθηκε πως αν δεν καταφέρει να βρει δουλειά στο ΝΒΑ (κάτι που φαντάζει και το πιο πιθανό) τότε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, μιας και δεν επιθυμεί να αγωνιστεί και πάλι στην Ιταλία.

Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος… με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να του έχει προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 1.000.000 δολαρίων τον χρόνο.

Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Αρμάνι o Χάκετ μέτρησε 10,5 πόντους, 4,6 ασίστ, 3,7 ριμπάουντ και 0,8 κλεψίματα σε 24 αγώνες της Ευρωλίγκα.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :