Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

«ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΟΥ ΓΟΥΤΑ ΕΛΕΩ... ΜΠΟΤΙΑ!



Επιταχύνει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ξάνθη για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό.

Μια ακόμη μεταγραφή Έλληνα είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Θρύλος. Πρόκειται για τον Δημήτρη Γούτα, τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό της Skoda Ξάνθης, που βρίσκεται πολύ κοντά στο Λιμάνι.

Ο νεαρός διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες παίκτης ήταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του Αλμπέρτο Μποτία, που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες και λόγω της έλλειψης πολλών επιλογών στα στόπερ, αποφασίστηκε να επισπευτούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

Μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό κάτι, ωστόσο αν όλα πάνε καλά ο Γούτας θα ενσωματωθεί άμεσα στο δυναμικό των ερυθρόλευκων με στόχο να παίξει στο τουρνουά της Τουρκίας.

Εφόσον γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή, αυτό δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης ξένου στόπερ. Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουμ να θέλουν έναν έμπειρο παίκτη για το κέντρο της άμυνας, με τον Νέτο να είναι ο... εκλεκτός του Μάρκο Σίλβα, αλλά τη Ζενίτ να αποτελεί για την ώρα εμπόδιο για να αποκτηθεί.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Γούτας μετρά 95 συμμετοχές και 8 γκολ με την Ξάνθη, μετρώντας την τελευταία σεζόν 33 εμφανίσεις και 2 τέρματα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :